keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Sopiva koti katsastettu

Mikä tämä on..? Remppablogi! Nimittäin pienoiskoossa.
Hello, täällä ruudun takana kirjoittelee 3-vee tyttösen äiti, joka tykkää näperrellä kaikkea, tällä kertaa kaikkea pienen pientä. Mulla on ollut jonkin aikaa haaveena ostaa vanha ränsistynyt nukkekoti ja laittaa se oman näköiseksi. Jossain vaiheessa mietin että keskeneräisenä piilotan sen kaapin perälle ja annan vasta valmiina lahjaksi tytölle. Nääh, huono idea koska se tarkoittaisi yöllä työskentelyä. Jossain vaiheessa myös appiukko valotteli että voi rakentaa nukkekodin kunhan teen pohjapiirustuksen.
No nyt kävi kuitenkin niin, että joulupäivänä käytiin tytön kanssa katsastamassa eräs Lundbyn koti, ja kaupat tuli! Koti ei ollut kallis, mutta ei myöskään sitä vanhinta mallia (mikä helpotti remppaa edeltäneitä purkutöitä). Jossakin vaiheessa vielä on ajatuksena ostaa alakerta, ja sen jälkeen haaveissa vielä yksi lisäkerros autotallin kera! No, kunhan saadaan ensin nuo kaksi kerrosta valmiiksi.
Ensin purkasin talon osiin (tää onnistuu kätevästi ruuvien ansiosta) ja sitten revittiin tytön kanssa tapetteja ja lattioita irti. Parhaiten tapetin irroittaminen onnistui märän rätin kera. Takaseinään en kyllä sähköjen vuoksi märkää uskaltanut käyttää, ja päätinkin sinne jättää vanhat alle. Ensin rempataan sisältä, sitten joskus julkisivu. Hommaa tässä kyllä taitaa riittää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti